Opret dig som bruger og få adgang til App og Forum

Velkommen til registreringssiden for YINT projektet!

Hvad får du, når du registrerer dig?

Du kan downloade og få adgang til en APP med underviserhåndbogen, forummet og andre elementer, og du får adgang til et FORUM, hvor du kan engagere dig med andre deltagere eller undervisere, som også afholder eller deltager i kreative workshops om bæredygtighed.

I forummet kan du som underviser dele dine ideer, erfaringer og viden. Som deltager i undervisning kan du dele dine produkter, tanker og kreativitet! med de andre i gruppen eller med alle, der bruger App'en Dvs. at appen kan være et redskab i jeres undervisning og fælles kreative proces og udvekslinger. 

Du kan tilgå forummet fra Youth in Transition hjemmesiden, hvor du er nu. Når du har tilmeldt dig, vil en ny fane med navnet FORUM dukke op på menu-bjælken. Er du underviser eller deltager? Husk at registrere dig korrekt!

Hvis du foretrækker at tilgå forummet fra din smartphone, kan du få adgang fra App’en, som du kan downloade ved at klikke på ikonerne herunder.

VIGTIGT: Når du har registreret dig, vil du modtage en email med bekræftelse, brugernavn og password, som du både skal bruge på denne hjemmeside og på App'en. OBS: Der kan gå nogle minutter, efter at du har registreret dig, til emailen kommer. Se evt. i din spambakke.

Get it on Play Store Button - Icon Shop - Download free ...Se hvordan du bruger App'en her:
https://help.simplero.com/courses/2802-end-user-guides/lessons/718897-simplero-mobile-app-ios-and-android

Husk dine login oplysninger er:                                                                                                           

Brugernavn:

Password: (Hvis feltet er tomt, betyder det, at du allerede har ændret kodeordet, og du kan gendanne det her)

Lad os vide, om du har nogen spørgsmål.


God fornøjelse fra Youth in Transition-teamet


Registrer dig her